Opleiding ‘Coachend Leiderschap’

Maak de coach in jou wakker en durf te raken vanuit kwetsbaarheid.

Coachen is een pracht vak! En deze tijd van snelle veranderingen, werkdruk en burn outs vraagt echt om coachend leiderschap. Leiderschap mag meer mensgericht zijn. Het is dienend leiderschap, met aandacht voor het potentieel van mensen, vitaliteit en verbinding. Waarbij je mensen inspireert te werken vanuit mogelijkheden, kwaliteiten en innerlijke kracht.

Wil je mensen coachen om voorbij vaste patronen te komen? En stimuleren het beste uit zichzelf te halen? Gun je jezelf en anderen om bewegingen van binnenuit te laten komen, zonder duwen en trekken? Zodat verdieping en vernieuwing op een natuurlijke wijze tot stand komen. Bijna als vanzelf. Als je impact wilt, vanuit de kern, dan is de opleiding Coachend Leiderschap iets voor jou.


De kunst van coachen

In de opleiding Coachend Leiderschap ervaar je zelf wat echt werkt. En dat gaat verder dan methoden en technieken. Centraal staat wie en hoe jij bent. Want of je nu richting geeft, uitnodigt, uitdaagt of ruimte geeft, je neemt jezelf mee in de dynamiek. Je mag ontdekken wie je bent voorbij kennis, vaste patronen en mentale constructies. Zodat je leert in het moment zuiver af te stemmen op jezelf en de ander. En zo zelf het instrument kunt zijn. Je leert naar buiten brengen wie je werkelijk bent en wat er leeft. Daarmee raak je aan, wat aangeraakt moet worden. En leef je mild en moedig voor, ook in moeilijke momenten.

Coachend Leiderschap is bedoeld voor managers, teamleiders, trainers, HR professionals, consultants, iedereen die leiding geeft of mensen aanstuurt en ondersteunt. Een aantal jaar werkervaring is belangrijk. En de bereidheid om jezelf te onderzoeken en te ontwikkelen is noodzakelijk.

Opbouw van de opleiding

Coachend Leiderschap heeft diepgang, maar is ook praktisch. Je leert ervaringsgericht in een groep van maximaal 10 mensen. Dit betekent veel oefenen en leren door te doen. Je brengt praktijk cases in. En je krijgt 3 sessies persoonlijke coaching voor jouw thema’s. Na een intake volgen 6 opleidingsdagen verdeeld over een half jaar. 

Wat brengt de opleiding jou?

Jouw investering

De opleiding vraagt naast de opleidingsdagen ook tijd en aandacht tussendoor. Zodat nieuwe ervaringen zich verdiepen en bewust in de praktijk kunnen inbedden. Reken op een tijdsinvestering van een dagdeel in de week, voor oefenen en literatuur lezen. De kosten zijn € 3.225,00 excl. btw. Dat is inclusief mijn expertise en bezielde begeleiding op maat. En uiteraard thee/koffie, lekkers en heerlijke lunches.

Data worden weer ingepland zodra mogelijk.

Wil je meer weten over het programma of kennismaken met mij? Leuk, ik spreek je graag.

– Coachend Leiderschap is ook incompany mogelijk. Geheel op maat voor jullie organisatie. –

 

"You must be the change you wish to see in the world."

Mahatma Gandhi

Heb je een vraag of wil je mij ontmoeten?

06 41624001

Wat anderen ervaren

“Door te kunnen blijven bij wat er speelt, ervaar ik meer helderheid en doorzie ik sneller wat er wel of niet toe doet. Door niet direct te willen of moeten handelen kom ik tot betere resultaten en meer eigenaarschap. Het is goed zoals het is, en het is nooit af.”

Sandy

“Ik heb ervaren dat diepe veranderingen niet alleen in je hoofd maar vooral via het hart plaatsvinden. En dat kan alleen vanuit het hier en nu. Werken met wat er NU is. Niet met een vooropgesteld plan maar doorleven wat er is en kijken wat er zich dan ontvouwt. Ik mag de moeilijke momenten opzoeken. Want als het echt moeilijk wordt, dan zijn we er bijna.”

Sandra