Leefstijl coaching

Coaching is gericht op bewustzijn en bevrijding. Voor ruimte en keuzes vanuit compassie en vertrouwen.

Diep in onszelf verlangen we allemaal naar bevrijding, heelwording, compleet zijn. Ik weet niet wat het juiste woord is, maar het verlangen is te voelen tot in je vezels. Je hoeft niet hard te werken of anders te worden om naar dit verlangen te leven. Het is meer de vraag hoe we ons kunnen openen voor wat er is, en wie we werkelijk zijn.


Hoe ervaar jij jezelf?

Soms voelt ons lijf verkrampt of pijnlijk. Of we voelen niets door alle drukte en onrust in ons hoofd. Onbewust kunnen we vasthouden aan iets waar we ooit in zijn gaan geloven. Maar dat ons nu niet meer dient. We zetten onszelf vast. Vaak willen we af van negatieve gedachten en emoties. Afleiding kan dan zeer welkom zijn, totdat die ongewenste ervaring zich weer aandient… Herken je deze cirkel? Waarin je, vaak onbewust, iets uit de weg gaat. Waarin je voorwaarden stelt aan je geluk, zonder écht verantwoordelijkheid te nemen? Waarin je kunt worstelen en veroordelen? Terwijl het leven lonkt. En je diep van binnen weet dat er meer mogelijk is… , dat het anders kan en dat jij het anders kan.

Uitnodigingen

Ook mijn leven kent hobbels. Ze horen erbij. Het zijn uitnodigingen die vragen om bewust onderzocht te worden, met geduld, liefde en vertrouwen. Stil staan, niet-doen, niet-weten. Om me eerst te kunnen verbinden met dat wat klopt. Ik heb ervaren hoe belangrijk je houding, je intentie en bewustzijn hierin is. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek. Lichaam en geest zijn verbonden met elkaar en beïnvloeden elkaar wederzijds. Het is de kunst ons lijf te ontspannen en onze geest te doorzien. Je kunt ruimte maken en leren je te openen. Ben je bereid jezelf te onderzoeken? Je te verbinden met wie je werkelijk bent? Wil je verdiepen, loslaten en de natuurlijke stroom gaan volgen? Omdat je al zoveel gelezen en geprobeerd hebt, maar er tot nu toe weinig is verschoven? Omdat je voelt dat het tijd is om dit nu aan te gaan? Het is mogelijk. Ik begeleid je graag vanuit het vertrouwen dat alles al aanwezig is in jou.

Leefstijl en Bewustzijn Coaching kan met eenmalige sessie of een coachingstraject. Soms is één sessie voldoende om los te komen. Soms is een traject beter en besteden we aandacht aan integratie, in jezelf en het dagelijks leven en werk. Ik coach in Rotterdam, in de natuur en desgewenst bij jou in de omgeving.

Wat kun je van mij verwachten? Ik sta met beide benen op de grond. Mijn begeleiding is warm, direct en bezield. Ik denk holistisch en werk met jou op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch niveau. We werken met dat wat past bij jou en het moment. En dat blijkt vaak precies te zijn wat nodig is.

Nieuwsgierig? Ik spreek en ontmoet je graag.  Een kennismaking is vrijblijvend.

"Look deep into nature, and then you will understand everything better. "

Albert Einstein

Heb je een vraag of wil je mij ontmoeten?

06 41624001

“De coaching heeft mij veel inzicht en acceptatie gebracht, in wie ik ben. Pascal straalt vertrouwen uit en geeft dat ook. Ik ben op het goede spoor gezet door openminded mijn hart te gaan volgen. Dat brengt nieuwe keuzes, en in mijn geval ook een nieuwe baan.”

Jochem

“Je doorzag welke manoeuvres ik soms maak. We kwamen echt tot de kern en je bracht telkens weer openingen. Mijn leven is ruimer, speelser en lichter geworden.”

Arjan

“Jouw begeleiding was bijzonder prettig. Bescheiden en uitdagend tegelijk. Als een gids liet je me zelf keuzes maken bij iedere kruising en onderzoeken wat echt bij mij past. Het acteren vanuit angst is veranderd in werken vanuit eigenwaarde en vertrouwen. Ik werk met meer plezier en voel me vrijer.”

Josine