Coaching in je organisatie

Oog voor het unieke van ieder mens en het potentieel

Coaching maakt het volle potentieel in mensen vrij. Het brengt jullie vernieuwing, meer verbinding en vitaliteit. Willen jullie coachend leiderschap ontwikkelen? Of zoek je begeleiding voor een transitie met een duurzaam resultaat? Het kan. Op maat gesneden, en met aandacht voor de mens, de context, de onderstroom en het resultaat. 


Een- of meerdaagse programma’s, een complete opleiding op maat of een workshop. Rond coachend leiderschap, innerlijk leiderschap, vitaliteit en verbinding is veel mogelijk. Zoals: 

 

Opleiding Coachend Leiderschap

Deze tijd van snelle veranderingen, werkdruk en burn outs vraagt om coachend leiderschap. Het is de sleutel naar verbinding en groei. Coachend Leiderschap gaat naar de kern, heeft impact èn inspireert. Het maakt een weg vrij voor nieuwe mogelijkheden, het potentieel van je mensen en voor werken vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid. 

Een programma voor Coachend Leiderschap wordt uiteraard op maat gesneden voor jullie organisatie. In de opleiding staat ervaringsgericht leren centraal, zodat je zelf gaat merken wat werkt. Coachend Leiderschap is praktisch en heeft diepgang en kan gecombineerd worden met individuele begeleiding.

Opleiding Interne Coaches

Willen jullie coaching integreren in de organisatie? Of jullie interne coaches naar een kwalitatief hoger niveau brengen? Een programma op maat kan bestaan uit opleiding, supervisie en het opzetten van intervisie. 

Verbinden met Team Coaching

Er is coaching mogelijk voor ambitieuze teams, voor zelf organiserende teams, voor ineffectieve teams, radeloze teams, voor ‘we blijven altijd aardig tegen elkaar teams’. Wat er ook speelt, coaching brengt jullie inzicht. Meer bewustzijn dus en minder blinde vlekken. Het wordt beter als verschillen gezien, gewaardeerd èn benut worden. Zo worden jullie hechter, blijer en kom je samen verder. 

"Great things never came from comfort zones. "

Neil Strauss

Heb je een vraag of wil je mij ontmoeten?

06 41624001

“Pascal heeft een scherp oog voor de groepsdynamiek en aandacht voor ieder individu. Ze is zorgvuldig, warm en concreet in haar communicatie. Ze ontwikkelt weldoordachte programma’s en altijd in samenwerking. Tijdens teamsessies laat ze thema’s of mensen niet wegglippen. Ze blijft aanspreken en uitnodigen en gaat moeilijke momenten niet uit de weg.”

Judith, directeur en opdrachtgever

“De teamsessie was intensief en constructief. Wat een waardevolle dynamiek. Vanuit een respectvolle houding en met belangstelling voor elkaar. Het heeft mij en ons team nieuwe energie gegeven. Pascal is sensitief en onzichtbaar aanwezig. Ik heb daar bewondering voor.”

Ageeth, deelnemer